Start Presentation
Kontakt
Föredrag
seminarier
Ledar och
företagsutveckling
Coaching och stresshantering Qigong, Pilates,
Chiball
Resor och privatpersoner Referenser  
 

Ledar och företagsutveckling

Företags och ledarutveckling i samarbete med SIFL; Swedish Institute of Focused Learning

Du känner säkert igen dig...

Du vill ha utveckling eller förändring. Du har varit på bra utbildningar eller åkt iväg med ledningsgruppen och kommit överens om bra och viktiga förändringar. Trots vilja och höga ambitioner, efter några månader är allt som vanligt igen. Medarbetarna blir besvikna eftersom inget syns i ledares agerande och HR och ledning tappar i förtroende.

Focused Learning är en ny effektiv metod och pedagogik för dig som vill öka resultatet av ledarskapskurser och teamutveckling. Metoden innebär att vi fokuserar på ett ledarbeteende i taget, lärande under lång tid, mycket stöd med våra egna unika verktyg. Hur du lär dig något har lika stor betydelse för resultatet som vad du lär dig. SIFL (Swedish Institute of Focused Learning) arbetar för att förändra utbildning i ledarskap. Efter en utbildning med SIFL vet du att du gett din organisation en metod för att för att lyckas med att lyfta ert ledarskap till nästa nivå. Jag är kontrakterad konsult hos SIFL www.sifl.se

 

   

 

 

Starkare som chef
En kurs för dig som vill ha en bättre grund att stå på

Vi vill hjälpa dig att bli starkare i din roll som chef, finna nyckeln till din inre mentala styrka och få insikter och verktyg att bygga vidare på den styrka du redan har. Genom att få ökad insikt, reflektion och lite träning så blir du också bättre på att möta motstånd. Det är utmanande att vara chef i dag. Högt arbetstempo, krav på att både leverera resultat och att vara en förtroendegivande ledare.

Ge dig själv ett par dagar i vacker, lugn och rofylld miljö. Med naturen precis inpå och bryggan nere vid sjön som lockar. Du får några dagar med föreläsningar, workshops, och diskussioner där du och nya kollegor kan dela insikter och erfarenheter samt ha egna reflektioner. Fysiska aktiviteter ingår också som bland annat promenader, Pilates och andra sköna övningar för kropp och själ. Du lämnar dessa dagar med början till något nytt!

För mera info kontakta Karin Roosvall tel: 073 993 57 27

 

 

webdesign: effektivdata