Start Presentation
Kontakt
Föredrag
seminarier
Coaching och stresshantering Qigong, Pilates,
Chiball
Resor och privatpersoner Referenser  
 

Resor – privatpersonner

älkommen t

upplevese

På mina resor ska du må bra till kropp och själ! Välkommen önskar Karin

Jag, Karin Roosvall, Endorfinen ordnar ett par resor/kurser per år och ibland även någon helg i Sverige. Alla resor har inslag av hälsa, inspiration och välbefinnande. Alltid med Qigong, ChiBall, ChiYoPi, avspänning eller Pilates. Övningar, diskussioner föredrag runt hälsa och livet. Ofta lite mera ”kroppstema”/styrkeövningar på hösten och annat mera ”själentema” på våren. Ofta lägger jag in en vinprovning. På hösten har jag med mig min kära vän och kollega Christina Lesley. Hon är en mycket duktig massage och SPA-terapeft. På vintern/vårens resa följer någon med som är bra på det temat vi har då.

Resorna/kurserna har varit förlagda i Spanien; Mallorca (23 ggr) Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura och i Nerja. Också i Italien, Portugal (Madeira flera gånger och snart Albufeira). Kroatien och Grekland. Weekendresor till lite olika platser i Sverige. Vi har även haft flera Målarkurser i Vedic ArtMallorca, Madeira och i Stockholm. Deltagarna kommer tillbaka gång på gång – flera har varit med 8-11 gånger på våra resor.

Vi har väldigt trevligt på resorna, skrattar mycket men pratar också allvar. Vi har alltid gemensamma middagar så ingen blir utanför. Och du deltar i det du vill – du är med för din egen skull och bestämmer själv!

Kommande resmål Costa Tropical våren -19, se annons längre ner Champange, kombo med drycken Champagne, kultur och aktiviteter. September -19. Albufeira troligen nästa höst. Framöver (höst -20) ett återseende av Mallorca med vårt kära Puerto Soller. Kanske blir det också Sardinien och Sicilien.

 

Gröna sköna Skiathos i Grekiska övärlden
30 september – 7 oktober.

Skiathos ligger i Egeiska havet, öster om det grekiska fastlandet. Här upplever du en underbart vacker natur med många olivlundar, fruktträd och härliga stränder. Med tanke på den fina naturen var det inte konstigt att flera scener ur musikalfilmen Mamma Mia spelades in här.

Nästan alla stränder är kantade av grönska, vilket ger en skön svalka. Vid många av dem finns också enklare serveringar. Bäst av alla är Koukounaries (där vi bor!) på sydvästkusten, ansedd som en av Europas främsta stränder, med ljuvlig sand kantad av pinjeträd. En kortare busstur tar oss in till den fina lilla huvudstaden Skiathos. Hotellet Skiathos Palace ligger på en liten höjd med strålande utsikt över havet och 200 m från stranden. Vi kommer att göra en heldagsutflykt på havet med flera strandstopp och kulturella inslag. Lättare vinprovning av Greklands viner.

Vi kommer att ha lite mera fokus på lättare träning (som i Kroatien) ChiYoPi på morgonen = Chiövningar/Yoga/Pilates, powerwalks, promenader, prova jogga lite lätt med Christina och gå lagom med mig. Träna med gummiband och ta med hem sedan. Qigongpass på sen em. Vandra, åka på ö/havsutflykt med flera ö-stopp. Åka till lilla staden Skiathos. Vila och sola på en av Europas finaste stränder, äta god mat, prata, umgås, skratta. Helpension. Liten kostnad för enkelrumstillägg! .

Fyra första som bokar får gratis massage, fyra nästa får en hudvårdsprodukt. Begränsat antal deltagare. Resan är öppen för alla! Anmälan senast 10 april.
Klicka här för mera info!

Kallt och snöstorm? Följ med till Costa Tropical på Spaniens solkust! För Kropp och själ! 22-29 mars – 19.

Denna gång bor vi precis vid stranden på en fin resort med stor vacker trädgård. Välkommen till härliga Playa Granada Club Resort på Costa Tropica, Andalusien i södra Spanien.

Stärk kropp och själ! Gemenskap och glädje! Träffa nya (eller gamla) vänner.
Delta i våra workshops om kropp och själ, träna ChiBall -se under ChiBallrubrik- och Qigong varje dag. Båda är mjuka träningsformer som alla klarar. Tillåter vädret så har vi våra träningspass på stranden eller gräsmattan bredvid! Våra spännande teman denna gång är tänka att att stärka kropp och själ; Glädje, släpp loss och finn harmoni via Mindfulness, färglekar, musik, dans, sång. Allt på ett lättsamt sätt. Som alltid, Du är med på det du vill!

Ett par utflykter gör vi också; en heldagsutflykt till fina historiska Alhambra och där hinner även besöka den gamla staden Granada. Vinprovning på begäran. Promenerar, vandrar, umgås och slappnar av. Besöker hotellets fina SPA. Och som alltid – du är med på det du har lust till!

Hotellet ligger precis intill Medelhavet med en härlig sandstrand. Hotellrummen ligger utspridda i mindre byggnader i en stor välskött trädgård med pooler och du kan boka rum med havsutsikt. Ett fint SPA med stor inomhuspool. Massage. Det finns också olika sportaktiviteter- tennis, hyra cyklar, gym, golf m.m. De första fyra som anmäler sig för 700kr i rabatt.

I samarbete med 1.6 miljonerklubben men alla är välkomna!

Klicka här för en kortare annons. Klicka här för att följa länk till Big Travels hemsida där utförlig information finns samt anmälsningsblankett:www.bigtravel.se

 

***************************

Vi har ofta med en massör (eller har tillgång till massage). Resorna arrangeras numera av Big Travel och Champagneresan av Vinupplevelser. Vem som helst kan följa med på resorna och många deltagare kommer från 1,6 miljonerklubben. Det är en klubb som drivs av Alexandra Charles och fokuserar på kvinnors hälsa och forskning runt detta. Anmäl dig gärna som medlem till 1,6 klubben.

 

Se flera bilder och läs vad deltagare tycker om resorna:
Mallorca, en vecka i Puerto Soller
Cas Bernats, kortvecka på Mallorca
Italien och Gran Canaria
"Lite i allmänhet"

 

Privatpersoner och även företag

Här kan du läsa mer om vad jag erbjuder

kapstaden

 

 

webdesign: effektivdata